top of page

JAG ERBJUDER

Yin Yang

Individanpassade behandlingar och friskvårdsrådgivning grundat på Traditionell Kinesisk Medicin och Ekopsykologi.

 

Vi startar med en första behandling som inkluderar diagnos och behandlingsplan.

För vissa kan detta besök vara tillräckligt för att sedan gå vidare på egen hand men för de flesta behövs ett antal behandlingar för att nå roten.

Akuta problem går snabbare att behandla medans långvariga problem ofta har många lager och invanda mönster att komma åt.

Precis som allt i naturen behöver flöda och förändras för välmående så kan den inledande behandlings planen förändras utifrån vad som uppdagar sig på vägen. Det är ett samarbete där vi hela tiden är lyhörda för vilka behov som dyker upp.

 

Kostnad: Första behandling inkl diagnos och behandlingsplan ca 1,5-2 tim 900kr. Återbesök ca 1 tim 700kr

På måndagar har jag mottagning på Södra Järnvägsgatan 55 i Skellefteå. Jag gör också hembesök, vid hembesök tillkommer 35kr/mil.

Träd

Om du vill skapa mer biologisk mångfald i din trädgård kan jag hjälpa dig med designen av din Skogsträdgård.

 

Vi utgår från dina och platsens behov med våra norrländska förutsättningar i centrum.

Kontakta mig för ett kostnadsfritt telefonsamtal eller mejlkontakt där du beskriver din vision och jag förklarar hur jag skulle kunna bidra. Sedan sker ett första möte på platsen där dina och platsens behov och förutsättningar vaskas fram. Beroende på omständigheterna kan ytterligare besök med platsen och dess innevånare behövas innan jag skapar själva designen. Du får kartritningar i flera lager och en detaljerad plan för genomförande och materialbehov.

 

Kostnaden beror på omfattningen av projektet.

bottom of page